fbpx

PE/PP Plastik Ürünler

Jet Ski ve Tekne Platformları

Denizlerde, göllerde ve nehirlerde kendinize özel alan yaratmanızı sağlayan jet ski platformları, su seviyesindeki değişimlere uyum sağlayarak rüzgar ve dalgalara karşı koruma sağlar. Platformların tahliye delikleri, su birikintilerini etkin bir şekilde boşaltarak ürünlerin kuru kalmasına yardımcı olur. Güçlü üretici ağımız ve lojistik tecrübemizle, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunarak bu platformları güvenle teslim ediyor ve su sporlarında da kaliteli ve güvenilir bir deneyim yaşamanızı sağlıyoruz.

Yüzer İskele 1

Yüzer iskele, su yüzeyindeki tüm uygulamalara cevap verebilmektedir. Rotasyon teknolojisi ile üretilen yüzer iskele, modern görünümü ve çevre dostu olması sayesinde tercih edilen bir üründür. Özel kauçuk bağlantı parçaları, olumsuz hava koşullarında yüzer iskele sisteminin hareket etmesine olanak tanır ve bu sayede sistem zarar görmez.

Modüler tasarımı ve kullanım kolaylığı ile yüzer iskele, ticari uygulamalardan şahsi kullanıma kadar ihtiyaca ve çevre koşullarına göre değişen kurulum olanakları sunmaktadır.

Yüzer iskele, korunaklı alanlar için tasarlanmış ideal bir sistemdir. Modüler duba parçaları sayesinde sisteminizi istediğiniz ölçülerde büyütebilir ve küçültebilirsiniz. Montaj ve demontaj kolaylığı, sistem üzerinde dilediğiniz değişikliği yapma özgürlüğü sağlar.

Yüzer platform sistemleri ile kurulmuş marinalar uzun yıllar kullanılabilir. Kurulum yerine uygun sabitleme parçalarının kullanılması ile yüzer iskelenin kullanım ömrünü uzatmak son derece kolaydır.

Güvenilir, sağlam ve kolay kurulum sağlayan yapısı sayesinde nehir, göl, körfez gibi durgun sularda ve dalga yüksekliğinin 50 cm’yi geçmediği yerlerde kullanılabilir.

Modüllerde kullanılan bej renk, koyu renklere göre çok daha serin bir yüzey oluşturduğu için tercih edilmektedir. Ayrıca, ürün yüzeyindeki çizgiler kaymayı engelleyerek daha rahat ve güvenilir hareket etme imkanı sağlar.

Özellikler:

  • Bakım gerektirmez.
  • Kullanışlı aksesuarlar.
  • Çok amaçlı modüler dizayn.
  • Emniyetli kauçuk bağlantılar.
  • Dayanıklı ve esnek.
  • Kaydırmaz yüzey.
  • Korunaklı alanlarda dört mevsim kullanım.
  • Hızlı ve pratik kurulum ile zaman tasarrufu.

Yüzer İskele 2

Yüzer iskele, rüzgar ve dalgalara maruz kalan alanlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yüksek dalga boylarından etkilenmez. Ürünün 50x50x40 cm, 50x100x40 cm, 50x100x25 cm ve 50x50x25 cm olarak dört farklı ölçüsü bulunmaktadır.

Yüzer iskele sistemi mevcut iskelenize entegre edilebilir. Kurulumu kolay ve hızlıdır. Ayrıca istenildiği takdirde tasarımı değiştirilebilir. Su yüzeyine de montaj imkanı sağlar.

Yüzer platform, şahsi kullanımın yanı sıra balık çiftlikleri, yüzer havuzlar, marina çözümleri, organizasyonlar ve çeşitli su sporları komplekslerinde birçok isteğe cevap verir. İstenildiği takdirde rotodock, boatlift ve jetport ile de bağlanabilir.,

Yüzer iskele, şişirme yöntemi ile yüksek yoğunluklu polietilenden üretilir. Bu hammadde UV katkılı ve %100 geri dönüştürülebilirdir.

Çürümeye, asit, baz ve hidrokarbonlara dayanıklıdır. Sunnydock modüllerini kullanarak farklı tasarımlar yapmak son derece kolaydır.

Her küpün dört bağlantı noktası vardır. Dört küpü bir araya getirmek için tek bir bağlantı pimi yeterlidir. Sistem, ortam koşullarına göre birçok bağlantı yöntemi kullanılarak sabitlenebilir.

Özellikler:

  • Birçok projede uygulanabilecek tasarıma sahiptir.
  • Açık denizlerde ve sık dalga veya rüzgara maruz kalan alanlarda kullanıma uygundur.
  • Bakımı kolaydır.
  • UV katkısı sayesinde daha dayanıklıdır.
  • %100 geri dönüştürülebilir.
  • Çürümeye, kötü hava koşullarına, asite, baza ve hidrokarbonlara karşı dayanıklıdır.
  • Suya ve çevreye zararsızdır.
 

Yüzer İskele 3

Özel marinalar
Yüzey köprüler
Askeri tekne yanaşma iskeleleri

Sistemin amacı sadece yatlar için bir geçiş yeri veya tekne park alanı sağlamak değil, aynı zamanda yat sahiplerine ve bulunduğu lokasyona hizmet veren sosyal ve aktif marina alanları yaratmaktır.

Özellikler:

  • Deniz ortamına dayanıklı özel profillerden oluşan karkas sistemine ve yüzebilirliğini sağlayan yüksek dayanımlı polietilen malzemeden yapılmış yüzdürücülere sahiptir.
  • Farklı tipte uygulamalar için çeşitli çözümler sunulur.
  • Teknelerin güvenli ve konforlu şekilde bağlanmasını sağlayan parmak iskeleler (finger), yüksek kaldırma kapasitesi gerektiren veya farklı yükseklik (freeboard) ihtiyacı olan yerlere özel yüzdürücüler, farklı renk ve esneklikte kaplama çözümleri (kompozit veya ahşap), marinalar için gerekli olan elektrik, su, internet ve TV hizmetlerini sağlayabilen sistemlerin kolay montajı, marine dock yüzer alüminyum iskele sistemleri ile mümkündür.

PE/PP Plastik Ürünler

Redüktörler

Pompalar

Boru ve Boru Aksamları

Elektrik Motorları

PE/PP Plastik Ürünler
Redüktörler
Elektrikli Motorlar
Pompalar
Boru ve Boru Aksamları

Sonsuz Vıdalı Redüktörler

Redüktörler

Ex - Proof Motorlar

Elektrikli Motorlar

SDS - SDS - V Çift Emişli Pompalar

Pompalar

Boru ve Boru Aksamları

Boru ve Boru Aksamları

Bizimle İletişime Geçin

Tanışmak, sorularınızı yanıtlamak ve endüstriyel gereksinimlerinizi karşılamak için hazırız!

Aklınızda bir proje mi var?

İletişim kurmaktan çekinmeyin.